Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.09.2008, 16:56   #21
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 658 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Alıntı:
AYDIN70 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şüphem değilde, biraz bilgim ve okumuşluğum var..Veya şöyle diyelim, ben gerçekleri yorumlarken içine fanatiklik veya duygusallık katmıyorum.

Öyle olsun derken sizler mutlu olun diye dedim, yoksa hemşehrim bu Ülke için ne yapmış ? hep aynı vatan-millet edebiyatları, aynı nutuklar..Atı alan üsküdarı geçti, bizimkiler halen 70'li yıllarda..Bir tane projeleri mi var bu Ülke için, hayır..ancak vatan elde gidiyor nidaları.

serrkan, fikirin varsa yaz, senin gibi ulvi düşünce sahibi bir insanı saldırganlık yakışmaz.
Aydın70 bilgim okumuşluğum var diyorsunuz ama bence öğrenecek çok şeyiniz var.
Muhsin Yazıcıoğlu için geçmişiyle kavgalı bir lider dediniz.Bizler kimlerin geçmişiyle kavgalı olduğunu çok iyi biliyoruz.Bilginiz varmış okumuşluğunuz varmış ya şunu da bilmeniz lazım o zaman 7,5 yıl cezaevinde yatan Muhsin Yazıcıoğlu yargılandığı davadan hiçbir ceza almadı.Geçmişiyle kavgalı olan lider nasıl ceza almaz?
Ayrıca 7,5 yıl ceza evinde yatan sayın muhsin yazıcıoğlu bunun 5.5 yılını hücrede geçirmiştir.Siz bunu bilir misiniz hücre cezasının ne demek olduğunu.Bilginiz, okumuşluğunuz var ya bunu da bilir belki.İşte 7.5 yıl boyunca sürgünde kalan sayın Muhsin Yazıcıoğlu hiçbir zaman devletini başka kurum veya kurumlara şikayet etmemiştir.Neden biliyor musun?Çünkü onun şu sözü herşeyi gayet iyi anlatır;"Kanunlara karşı boynumuz kıldan ince,devlet benim devletim, mahkeme benim mehkemem, hukuk benim hukukum".
Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu bugün olmuş halkın içine giren,dertlerini dinleyen,kendini onların arkadaşı dostu yerine koyan;herşeyin palavra,sahtekarlık,yalan,hile ,dalavere olduğu bu siyaset ortamında dürüstlüğüyle karanlığın içinde bir ışık gibi parlayan ender siyaset adamlarından biridir.
Bizler geçmişiyle,bu milletin geleneğiyle, göreneğiyle,halkıyla kimlerin kavgalı olduğu çok iyi biliyoruz.Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nu başkalarıyla karıştırma...
Ayrıca demişsiniz ki ne projesi,ne çalışması var.Senin okumuşluğun bilgin hayret neden bunları çözememiş.Muhsin Bey in kurduğu Alperen Ocakları gençlerimize geçmişini,geleceğini,ilmi öğreten nice kuruluşlardan biridir.Buralara giden gençler kendi tarihlerini,kültürlerini öğreniyorlar.Bundan daha güzel bişey olabilir mi?.
Ayrıca Muhsin Başkana bir iktidar olma fırsatı verildiğinde bu ülkede nelerin değişeceği gayet açık ve nettir.Sizin bilginiz ve okumuşluğunuz bunu çözememiş.Bunu görmek için göz lazım,duymak için de kulak...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 17:06   #22
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Maalesef hemşehrim, iki yıldır şark görevi sebebiyle K.Maraş civarında gezip duruyorum, 13 yıl Ankara'nın ardından buralar çekilmiyor, köy gibi geliyor bana

Spartaküsü severim, çünki inandıkları uğruna kaVga etmiştir, ama bilinçli bir kavga.
Ve hemşehrim, solcu olmak kötü bir şey değil bunu biliyorsun değil mi ? Ama benimde yakinen tanıdığım ağbileriniz size solculuk=teröristlik olarak öğrettikleri için haklısın.

Solcu değilim dostum, ama illa bir kalıba sokmak istersen şöyle diyelim;

Atatürkçü-Milliyetçi(kafatasçı değil), gerçek milliyetçi-Müslüman-Demokrat bir kişilik diyelim ve hepsinde de samimi.
Bu sefer yorum yazarken çok dikkat etmişsin hemşom, şöyle bir baktım noktalama işaretleri ve "Burda" kelimesi dışında bariz bir hata bulamadım, bu da beni sevindirdi.

Doğrusu, BURADA.
"Atatürkçü-Milliyetçi(kafatasçı değil), gerçek milliyetçi-Müslüman-Demokrat bir kişilik diyelim ve hepsinde de samimi."

Bunların hepsi sende var mı?Alla alla ne kaldı geriye
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 17:56   #23
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Ne olursa olsun, bence kişinin önce insan olması önemlidir.Hani derler ya adam çok ama adam gibi adam yok diye.
Bugün sağcısıda, solcusuda, eleviside,lazıda, kürdüde ,doğusuda , batısıda hepsi bizim insanımız.
Öncelikle birlikte yaşamak, birbirimize iyi anlamak, saygı duymak, fikirlere silahla değil fikirle cevap vermek gerek diye düşünüyorum.
Burada bulunduğum sürece dark_yamtara arkadaşın saygı kuralları dışına çıktığını görmedim yorumlarını taktir ederek okuduğum bir arkadaş.
Aynı nezaket kuralları içinde yazan aydın70 nickli bir arkadaş tanıdık.Tartışma boyutu kırıcılıktan ziyade saygı sevgi çerçevesi içerisinde olursa hem tartışılan konu anlaşılır hemde takip eden arkadaşlara iyi örnek olur düşüncesindeyim.
Herkese sevgi ve saygılarımla.
Alt 17.09.2008, 09:24   #24
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

AYDIN70 Şuan AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2008 12:53

Tecrübe Puanı: 0 AYDIN70 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Yakamozz, bakınız benim yaşım 37, yorumunuzu okudum ve sizin düşünceden çok insan tanıdığım için beni yanıltmadınız, sizlerin, bakın bu samimi bir tavsiye veya eleştiri,..sizlerin en büyük yanlışı ne biliyor musunuz ? Fikirden çok kavgaya meraklısınız, şu yorumunuzu okudum ve açıkcası çok kaba buldum..Unutmayın ve bir ara benden özür dileyin.

Ocak demişsiniz..yani sizler macera peşindesiniz, Muhsin Başkanınızda seçimlerde çalıştıracak, alkışlayacak..v.s.v.s eleman ayarlama peşinde..Yani sizin ocağa gitmeyenler tarihini kültürünü bilmiyor mu ? öğrenemiyor mu ? Mesela ocaklara değilde, sıradan bir çay ocağına gidenler bunları öğrenemiyor mu ? Proje dediğiniz bu mu ?

Fırsatı kendisi yaratacak başkan bey, bakınız bugünki sn.Başbakan sıfırdan geldi ve başbakan oldu..bunu sosyal ve bilimsel olarak bir irdeleyin ocağınızda !
AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008, 12:32   #25
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Değerli Yakamozz, bakınız benim yaşım 37, yorumunuzu okudum ve sizin düşünceden çok insan tanıdığım için beni yanıltmadınız, sizlerin, bakın bu samimi bir tavsiye veya eleştiri,..sizlerin en büyük yanlışı ne biliyor musunuz ? Fikirden çok kavgaya meraklısınız, şu yorumunuzu okudum ve açıkcası çok kaba buldum..Unutmayın ve bir ara benden özür dileyin.

Ocak demişsiniz..yani sizler macera peşindesiniz, Muhsin Başkanınızda seçimlerde çalıştıracak, alkışlayacak..v.s.v.s eleman ayarlama peşinde..Yani sizin ocağa gitmeyenler tarihini kültürünü bilmiyor mu ? öğrenemiyor mu ? Mesela ocaklara değilde, sıradan bir çay ocağına gidenler bunları öğrenemiyor mu ? Proje dediğiniz bu mu ?

Fırsatı kendisi yaratacak başkan bey, bakınız bugünki sn.Başbakan sıfırdan geldi ve başbakan oldu..bunu sosyal ve bilimsel olarak bir irdeleyin ocağınızda !

Aydın70, sizin kadar kompleksli birisini görmedim ben.Firkirden çok kavgaya mı meraklıymışızBunu nerden çıkardınız onu da bir anlasam.Galiba siz hayatınızda hiç zıt bir düşünceyle karşılaşmamışınız.Bu bir ilk olmuş.Galiba onun verdiği bir rahatsızlık olsa gerek ki yaptığım yorumu kaba olarak algılamışsınız.Onu da bıraktım sizden özür dileyecek mişim.Tabiki siz benim büyüğümseniz bir yanlış yaptıysam siz söylemeden ben özür dilerim,özür dilemenin bir erdem olduğunu da çok iyi biliyorum.Ancak yaptığım yorumların hiçbirinde ben bir kabalık göremedim.Bu yüzden de benden böyle birşey beklemeyin.Bakın "siz" diye hitap ediyorum.Galiba buradan belli oluyor kavgacı olduğum.

Siz ocak kültürünün ne olduğunu bilmeden yorum yapmışsınız.Ocak siyasi partilerin seçimde destek bulacağı bir kadro değildir.Bu kadar halk ağzına da gerek yok yani.Sizden isteğim en kısa zamanda ocak neden kurulur, amaçları nedir?.Bunları öğrenmeniz.İnanın ki sizin için çok faydalı olacak

Ayrıca ocağa gitmeyenler "kültürünü bilmiyor,öğrenemiyor" diye bir cümle kullanmadım.Böyle bir düşünce de ancak sizden çıkardı zatenMerak etmeyin ocakta her türlü düşünce değerlendirilir, tartışılır.Farklı düşüncelerle karşılaşıldığı zaman da kavga kompleksine girilmez

Siz başbakan Erdoğan ile Muhsin Bey i neden karşılaştırıyorsunuz.Başbakan iktidar partisinin başında devleti yöneten kişi.Yapacak tabi devleti yönetiyor sonuçta.Yapması değil yapmaması anormal.Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'na böyle bir fırsat verildide yapmadı mı yoksa...
Alt 25.09.2008, 12:41   #26
sivasli_canan
Yiğido

sivasli_canan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_canan Şuan sivasli_canan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2009 21:46

Tecrübe Puanı: 614 sivasli_canan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: --->: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Alıntı:

GAYET MÜKEMMEL BİR YORUM YAPMIŞ YAKAMOZ tebrik ediyorum kendisini!
zaten sizin gibiler ocakları öyle yanlış tanımışsınızki nerdeyse vatan haini diyeceksiniz!!!
BİR DAHA MUHSİN YAZICIOĞLU HAKKINDA YORUM BİLE YAPMAYIN!!!
BİZ ONUN ELEMANI DEĞİLİZ!ÇOK TERBİYESİZCE VE SEVİYESİZCE BİR İFADE KULLANMIŞSINIZ!!O ELEMANI ERDOĞAN YETİŞTİRİYOR ''SATIŞ ELEMANI TABİKİ''
TEKRAR SÖYLÜYORUZ -ÖL DESİN ÖLÜRÜZ!!!
-MÜCADELEMİZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SÜRECEKTİR-
sivasli_canan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)