Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Bir ülkede " İlgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz " olduğu sürece o ülkede gelinen nokta ortada görünür kangallım58 başka şey söylemete gerek varmı? Bana kimse yalan söylemedi sen beni neden kandırabileceklerine kaanaat getirdin bak yine iyi kanaat yapamadın 
yüzde 85 doğalgaz zammı var diyemi beni kandırmışlar, ben eminimki onlar kalsaydı daha güzel olacaktı belkide zamlar yüzde 10 ları geçmeyecekti çünkü arıyoruz o günleri be kardeşim
.
|
arif abi muhalefet neden hep muhalefet hiç destek olmazmı hep mi muhalefet.yoksa hep destek tam destek derler ya buda hep muhalefet tam muhalefet mi?tamam zam hayatın her alanında var.doğalgaz elektrik akaryakıt derken hayat zorlaşıyor.emin olun bundan öncekilerdede aynı olurdu.sadece
bu gazze haykırışıyla zamları nasıl birleştirip kardeş yaptınız anlamasım.zam=ara ve gazze=kardeşlik lütfen bunları karıştırmayın!!!
orda yahudinin cumhurbaşkanı sesini yükseltecek benim temsilcimde o sese böyle ses verir işte bende gurur duyarım.haydi bugün ilk defa sapla samanı karıştırmayalım
çünkü gazze=kardeşlik ve zam=para