|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() Senin ülkendeki mühendis eğer birşey üretemiyorsa, bir araştırması yoksa, ülkeye faydası olmayacaksa ithal etmeye mecbur bırakıyorsunuz demektir.
Zaten sivrilenleri devlet kapıyor, merak etmeyin.Maaşları dediğiniz gibi 8000-9000 değil. Devlet memurları kanunu mühendis memur maaşı olarak 2350TL alıyorlar. İşi ile ilgili arazi çalışması yaparsa o ay çift maaş alıyor. Ama üniversitesi boyunca araştırma yapmamış, derslere girmemiş, bir katklısı olmamış, zar zor mezun oluyor hani bana iş diyor. bu da çalışıp biryere gelenler açısından adil değil zaten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 12:20
Tecrübe Puanı: 631
![]() |
![]() Alıntı:
Mühendise şans vermezsen mühendis üretemez zaten kimse üretemez. ki italler analarının karnında öğrenmiyorlar. Sıralarda ezber yaparakta çok şey öğrenildiğini düşünmüyorum uygulama lazım araziye öğrencinin çıkarılması lazım diye düşünüyorum. Arazi dersi kalkmış neymiş ab ye uyuyormuşuz öğrencinin öğreneceği ders kredisi azaltılmış ab öyle istemiş. başka mühendislik fakültelerinden ders almak zorunlu imiş kendi bölümünün dersleri bu yüzden azaltılmış şimdi bu durumda sivrileceğiz nasıl yontulacaksak eğer.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tarihi meydanda reklam kirliliği yaşanıyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 17.08.2010 16:57 |
bu gün hepimiz askeriz hepimiz şehit: | gul-i_ahmer | Diğer Konular | 4 | 06.10.2008 09:57 |
www.tekdilturkce.org Broşür İçin Reklam Aranıyor...(!) | EyüphanAydın | Arşiv | 6 | 04.06.2008 18:00 |
Köyde Reklam Çekildi, Hayat Şen Oldu | _DuMaN_58 | Haberler | 2 | 10.04.2008 11:40 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |