Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sanatçılardan AKP'ye büyük tepki. Kaygılıyız! - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.03.2012, 15:22   #41
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1156 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sanatçılardan AKP'ye büyük tepki. Kaygılıyız!

Alıntı:
Siyahnur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayret,Fazil Say´i neden göremiyoruz liste de ?
en çokta ilyas salmanın olmayışına şaşırdım..
nursuz adam ..!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2012, 17:07   #42
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Bunlar sanatci mi?
Alt 01.03.2012, 17:13   #43
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Bunlar sanatci mi?
Hani bunlar hep diyordu ya,"Asıl olan biziz"..
İşte bu sözleri tarihin derinliklerine gömülecek.
Tek kaygıları budur.Anadolu insanının bilinçlenmesi,artık gözünü açması,kendimi ezdirmem demesi.referandumda evetçıksın ülkeyi terkederim diyen kılıksızlar da vardı.Ne oldu neden gitmediler?Zerre kadar sanatçıysan,zerre kadar sanatçı ruhun varsa gideydin..
Alt 01.03.2012, 17:37   #44
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 998 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen Cevap: Sanatçılardan AKP'ye büyük tepki. Kaygılıyız!

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
işte yıllardır sizin gibi tek yönlü düşünceler ortamı gerdi ve işgal etti
halen devam ediyor
sizin görüşünüz doğru
bizimki yanlış
sizin inancınız doğru
bizimki yanlış
sizin siyasi görüşünüz doğru
bizimki yanlış
tek düşünceniz budur

harkesin doğru bildiği kendini bağlar beğenmek benimsemek zorunda değilim
sizde benim görüşümü beğenmek zorunda değilsiniz
sizin görüşünüzde tabiyki size doğru
buna kimse ihtiraz edemez
burakında herkes görüşünü paylaşsın kardeşçe hoş görü ile bölüp parçalamadan bu güzel ülkemizde kardeşçe yaşayıp gidelim

bu çekişme yıllardır hiç kimseya fayda sağlamadı aksine ülkemiz hep geri gitti
Sayın Osman Ece yaşınız benden çok çok büyük. Size hürmetim var. Ama bu sitede hoşgörüsüz birçok insan var. Eğer benim düşüncelerim bana doğruysa yapılan eleştiriler düzgün yapılsın. Bunu rica ediyorum. Ben bu siteye girip zaman ayırıyorsam değer veriyorum demektir. Şurda kaç kişi var siteye giren en fazla 15 aktif üye ya olur ya olmaz. Ama onlarda birbirini yer oldu. Burda tek suçlu ben değilim. Ortamı geren kişilere gerekli cezalar uygulanmıyor ve taraf tutuluyor. Beni ve diğer arkadaşlarımı yıldırmaya çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Emin olun daha çok konular açacağım. Benim anlatmak istediğim, herkes kendi ilgi alanına göre yorum yapsın. Benimde hoşuma gitmeyen konular oluyor yorum yapmıyorum. SAYGILAR.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2012, 17:39   #45
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 998 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
en çokta ilyas salmanın olmayışına şaşırdım..
nursuz adam ..!
Nur insanın yüzünde değil kalbindedir. Bir sanatçıyı bu şekilde eleştiremezsiniz. Siz sevmiyor olabilirsiniz ama benim sevdiğim ve değer verdiğim sanatçılardan biridir.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2012, 18:15   #46
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3387 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Osman Ece yaşınız benden çok çok büyük. Size hürmetim var. Ama bu sitede hoşgörüsüz birçok insan var. Eğer benim düşüncelerim bana doğruysa yapılan eleştiriler düzgün yapılsın. Bunu rica ediyorum. Ben bu siteye girip zaman ayırıyorsam değer veriyorum demektir. Şurda kaç kişi var siteye giren en fazla 15 aktif üye ya olur ya olmaz. Ama onlarda birbirini yer oldu. Burda tek suçlu ben değilim. Ortamı geren kişilere gerekli cezalar uygulanmıyor ve taraf tutuluyor. Beni ve diğer arkadaşlarımı yıldırmaya çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Emin olun daha çok konular açacağım. Benim anlatmak istediğim, herkes kendi ilgi alanına göre yorum yapsın. Benimde hoşuma gitmeyen konular oluyor yorum yapmıyorum. SAYGILAR.
SAYGIDA SEVGİDE BİZDEN
bu sitede 70 binin üzerinde üye var geçen sene aktif üye sayısı
yüzü aşkındı fakat hiç yok yere bu tartışmalar kırıcı yorumlar ağır eleştiriler
bir çok üyemizi tedirgin etti bir çok üye çıktı çoğuda girmiyor
çünkü girdiğine pişman oluyor halbuki bir birimizi kırıp dökenece daha nazik
kırmadan herkes yorumunu yapsa güzel olmazmı sayın alibaba
her kesime rica ediyorum lütven kırıcı olmayalım sivaslıyız canız kardeşiz
siz kendi siyasi görüşünüze övgüler yağdırın diyer görüşte olan arkadaşlarda kendi görüşüne övgüler yapsın her iki tarafa düşende bunu hoş görü ile karşılamasıdır saygılar
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2012, 20:43   #47
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 763 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sanatçı, eserleriyle üreticinin, çalışanın yanında olduğunu gösterirse ancak gerçek sanatçıdır. Sanatını sadece kendi cebi için yapanlar emperyalizme çanak tutan düzen dalkavuklarıdır. Zaten dalkavukluğu da bilinçli olarak kendi çıkarları için yaparlar.
Alt 01.03.2012, 21:41   #48
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1244 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hani bunlar hep diyordu ya,"Asıl olan biziz"..
İşte bu sözleri tarihin derinliklerine gömülecek.
Tek kaygıları budur.Anadolu insanının bilinçlenmesi,artık gözünü açması,kendimi ezdirmem demesi.referandumda evetçıksın ülkeyi terkederim diyen kılıksızlar da vardı.Ne oldu neden gitmediler?Zerre kadar sanatçıysan,zerre kadar sanatçı ruhun varsa gideydin..
Bunlar sanatçı değl aptal... Eğer akıllı olsalardı düşüncelerini böyle ulu orta söyleyip de bu videoyu hazırlayanlara mazlum rolü oynatacak fırsatı vermezlerdi. Çünkü görüntülerdeki amcalar teyzeler sırtları kambur çalışırken elleri nasırlı, BMW jeeplerde, kapattıkları AVM'lerde sinemalarda geziyor AKP'nin semirttikleri... Aptal derken genel hallerinden değil bu iki programda yapılan saçmalıklardan bahsediyorum yoksa genel olarak fikirlerine katılıyorum sadece AKP'ye oy verenleri küçültmelerinden ve hatta bunu dillendirmelerinden dolayı aptallar diyorum... Öyle ya da böyle o oyları verenler halktır. Bizim insanlarımızdır ileride farklı görüşleri iktidara taşıyacak olanlarda aynı insanlardır aynı insanların oylarıdır.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2012, 23:51   #49
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bunlar sanatçı değl aptal... Eğer akıllı olsalardı düşüncelerini böyle ulu orta söyleyip de bu videoyu hazırlayanlara mazlum rolü oynatacak fırsatı vermezlerdi. Çünkü görüntülerdeki amcalar teyzeler sırtları kambur çalışırken elleri nasırlı, BMW jeeplerde, kapattıkları AVM'lerde sinemalarda geziyor AKP'nin semirttikleri... Aptal derken genel hallerinden değil bu iki programda yapılan saçmalıklardan bahsediyorum yoksa genel olarak fikirlerine katılıyorum sadece AKP'ye oy verenleri küçültmelerinden ve hatta bunu dillendirmelerinden dolayı aptallar diyorum... Öyle ya da böyle o oyları verenler halktır. Bizim insanlarımızdır ileride farklı görüşleri iktidara taşıyacak olanlarda aynı insanlardır aynı insanların oylarıdır.
Koyu renkle yazdığın kısım ayrı bir tartışma konusudur abi.
Burada saantçıyım diye geçinenlerin halkı nasıl küçümsediğini,nasıl hakir gördüğünü konuşmaktayız..
Alt 02.03.2012, 06:24   #50
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 18:09

Tecrübe Puanı: 662 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

durmak yokkkkkkkkkk yola devam..................
vallahi billahi seninle şimdi.
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)