|
|
#21 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
Alıntı:
Zira özgürlükçünün despot olmayacağını cahiller bile kavradı, sen kavrayamadın.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
Son Aktivite: 29.07.2014 06:38
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
Alıntı:
Halka 19 Mayıs adı altında stadyumlarda eziyet ve işkence ederek cumhuriyet yaşatan maskaralar. Bunu da özgürcülük diye millete yutturmaya kalkışıyorlar. Bunun örneği komünist ülkelerde vardı şimdi hepsi yerle bir oldu. Ama bu işkence ve eziyet dünyada sadece Türkiye de devam ediyor. Halka giydirilen bu deli gömlekleri bir bir çıkarılıyor yok ediliyorTabi işkenceceiler direniyor hemde var güçleriyle. Ama ateş olsanız nereyi yakarsınız ki! Benim Peygamberim ''her şey aslına dönecektir'' buyuruyor. Şimdi bu aziz miilette kendi yolunu kesen haramileri tarihin çöp sepetine atarak arı, duru akan berrak bir nehir gibi özüne doğru yola alıyor. Ha bu arada senin içinde bulunduğun durumu davranış bozuklığu olarak algılayabilirsin o da senin sorunun. Kimlik bunalımı tribülansına tutulmuş olanlarda böyle belirtiler kaçınılmazdır. Bir arkadaşın 4 yaşındaki oğlu dahi senin buradaki sergilediğin davranışlarına gölüyor olması ne yazıkki beni haklı çıkarıyor.
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Seninle polemiğe girdiğim için hata bende. Polemik ve kişilerle uğraşmak seni ziyadesiyle tatmin ediyor.
Bu huyundan vaz geçesin diye seni özgürlük, demokrasi kavramlarına takmaya çalıştım ama nafile.. Olmadı. Olamazdı zaten. Çünkü, becerebildiğin dört şey var. 1- Kişilikle, kimlikle, uğraşmak, 2- İftira atma, 3- Polemik. 4- Demagoji. Fikirlerle uğraşmak sende kesinlikle kepek yapıyor. Bu nedenlerle artık seni mümkün olduğunca muhatap almamaya çalışacağım.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#24 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
Son Aktivite: 29.07.2014 06:38
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
Alıntı:
İftire dediğin şeye gelince; o da senin buradaki paylaştıklarından ortaya çıkan değerlendirmelerimdir. Kaldı ki beni hiç yanıltmadın. Polemik de demogoji de o daha çok senin işin. Hem kimlik konusunda hem de özgürlük konusunda yaptığın açıklamalarda o kadar çok çelişkilere girdin ki anlatmakla bitmez.
|
|
|
|
#25 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 819
![]() |
Alıntı:
Bu ne şimdi ))))
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Ben kısaca anlatayım. Atatürk, Cumhuriyet karşıtlarınca, cumhuriyet tehlikeye düştüğünde, kaleleri bir bir ele geçirildiğinde, gençliğin ne yapması gerektiğini anlatıyor. Damarlarındaki asil kana güvenilmesini, damarlarındaki asil kana güvenenlere güvenilmesini öneriyor. O öyle yapmıştı..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#27 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 819
![]() |
Alıntı:
Bazen çok komik durumlara düşüyorsunuz.
|
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
Bu gösterilere katılmış birisi olarak, bence isteyen istediği yerde kutlasın. Yasakçı zihniyete karşıyım. Eğer katılmak isteyen öğrenciler varsa katılsın ama ben zorla gidiyordum ve benim gibi gitmek istemeyen bir sürü arkadaşımda vardı. Bu zorba zihniyete de karşıyım. Cumhuriyet dans edince, el kol sallayınca mı seviliyor bunu da anlamadım?
Atatürk bu bayramı bana armağan etmiş mi? Etmiş. Bırakın da istediğim gibi eğleneyim. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Al işte yine polemik başladı. Yahu "Peki bu kanaate nasıl varıyorsunuz." kafi gelmiyor da neden "komik oluyorsun"u da katıyorsun? Yani aynı lafı benden yada bana olan taraflardan duymak için kaşınıyor musun? Polemik seni tatmin mi ediyor? Zevk mi alıyorsun?
İlk cümlenle sorsan zaten cevap verebilirim. 2. cümleni de kurunca insanın tartışma yada paylaşım zevki kalmıyor ki.. Yapmayın arkadaşım. Ayıp denen bir şey var. Polemik ayıptır. *** Neyse cevap vereyim 1. cümlene. Bu siyasetin liderleri söyledi zamanında "cumhuriyetle sorunumuz var" diye. Gazete kupürleri halen elimde..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#30 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20
Tecrübe Puanı: 633
![]() |
Alıntı:
öğrencilerin dersi sadece 19 mayıs kutlamalarında mı boş geçiyor. hükümet önce öğretmen açığını kapatsın. 19 mayıs öğrenciler için sadece sevinmeyi kutlamayı hedeflemiyor bence. bir bakıma sorunluluk almasını ve özgüven kazanmasını da sağlıyor.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|